Fasadmålning

Fasadmålning

Fasaden är det första du ser när du tittar på en byggnad och den påverkar till stor grad det första intrycket. Alla fasader, från villor och hotell till gamla slott och antika kulturarv, slits ner med tiden. Vind, regn och sol är bara några faktorer som påverkar en fasad. Vi på Larsson Örnmark Måleri är väl medvetna om hur viktigt det är med fasadmålning för att få en byggnad att se vacker ut igen. Faktum är att vi tar oss an alla möjliga typer av målningsuppdrag, från trapphusmålning och fönstermålning till fasadmålning och även underhållande byggnadsvård.
Fasaden behöver målas om regelbundet, inte minst för att färgen tappar sina skyddande egenskaper allt eftersom den utsätts för slitage. Det är inte alltid lätt att veta när det är dags att utföra fasadmålningen. Du kan alltid höra av dig till oss och fråga, vi hjälper dig gärna komma fram till om det behövs eller ej.

Vi erbjuder fasadmålning i Stockholm och i andra städer

Vi på Larsson Örnmark Måleri har över 60 års erfarenhet inom måleribranschen. Sedan första stund har vi fokuserat på att ge våra kunder bästa möjliga kvalitet och service, ett framgångsrecept som resulterat i att vi nu finns i flera städer. Du kan enkelt anlita oss för fasadmålning i Malmö, Västerås och Stockholm. Självklart utför vi även andra typer av uppdrag också, du kan läsa mer om dessa på vår hemsida eller genom att ta kontakt med oss.

Rätt kompetens, erfarenhet och utrustning

Vår erfarenhet är en stor styrka. Vi vet hur man tacklar alla typer av utmaningar och situationer och vi vet hur en fasadmålning i Västerås eller annan stad ska utföras på ett effektivt och säkert sätt. Det handlar om mer än att bara täcka fönster vid fasadmålning, vår strävan efter kvalitet genomsyrar allt vi gör. Vi är bland annat certifierade inom ISO-9001 och -14001, vilket innebär att vi har ett kvalitetsledningssystem och miljöledningssystem på plats. Dessa säkerställer att vi hela tiden förbättrar våra tjänster och samtidigt värnar om miljön. Målning av fasad kan utföras på många olika sätt. Vi är väl medvetna om att det krävs mycket duktiga målare för att klara av de allra tuffaste utmaningarna, därför har vi bland annat antikvarier och konservatorer bland vår personal. Dessa personer är ovärderliga när det kommer till att bevara både stora väggmålningar och små detaljer i en fasad. Om du vill renovera, återskapa eller underhålla fasaden för en äldre byggnad med stor kulturvärde är vi på Larsson Örnmark Måleri ett självklart val.

Från villor och sommarstugor till enorma kontor och gamla slott

Vi utför uppdrag för alla möjliga uppdragsgivare, från privatpersoner som vill måla om sin villor till bostadsrättsföreningar som vill måla om sina bostadshus, kommuner som vill underhålla fasaden till de värdefulla kulturarven och många fler. Vi utför gärna komplett byggnadsvård av gamla hus och byggnader, dekorationsmålning, återskapning av gamla målningar på byggnaden och mycket mer. På vår hemsida kan du se alla tjänster vi tillhandahåller. Titta gärna på våra referenser för att se hur vi har klarat av våra tidigare uppdrag.