Fönstermålning

Vi har lång erfarenhet av fönstermålning

Att måla fönster är mer komplicerat än vad de flesta tror. Det krävs skicklighet och inte minst en stor dos tålamod och noggrannhet. Olika fönster ställer olika krav på våra målare. Detta gäller speciellt för äldre fönster där listerna och alla andra delar redan har många år på nacken. Vi på Larsson Örnmark Måleri har gott om erfarenhet när det kommer till målning av fönster. Vi tillhandahåller även många andra relaterade tjänster, från fasadmålning till byggnadsvård och underhåll av värdefulla kulturarv. Är du på jakt efter ett företag som tillhandahåller fönstermålning i Västerås, Malmö eller Stockholm har du kommit till rätt ställe.

Fönstermålning inomhus, målning av gamla fönster och mycket mer

Vi på Larsson Örnmark Måleri står redo att hjälpa till, oavsett vad du har för måleribehov. Vi kan enkelt utföra fönstermålning på villor och vi tar oss även an större uppdrag från bostadsrättsföreningar, hotell, byggföretag och kommuner. Vi kan även utföra fönstermålning som en del av ett större underhållsarbete, exempelvis i kombination med trapphusmålning eller byggnadsvård. När vi målar äldre fönster där kunden vill bevara det gamla utseendet, exempelvis vid fönstermålning i Malmö av en äldre byggnad, använder vi oss av gamla tekniker och kunskaper. Det kan exempelvis handla om att vi målar med linoljefärg, slamfärg eller kalkfärg. Detta kan behövas för att bevara fönstrets ursprungliga utseende och charm. Självklart arbetar vi även med moderna metoder, en stor del av vår fönstermålning i Stockholm och andra orter handlar om traditionellt måleri eller nybyggnadsmåleri.

Låt oss hjälpa dig med din fönstermålning i Stockholm och andra storstäder

Förutom Stockholm erbjuder vi även fönstermålning i Malmö, Västerås samt närliggande orter. Våra uppdrag skiljer sig en hel del, från enklare fönstermålning inomhus till konservering av ovärderliga målningar på gamla byggnader. Vår strävan är att kunna tillgodose alla våra kunders behov, oavsett hur små eller stora utmaningarna är. Vi på Larsson Örnmark Måleri är ett familjeägt företag som har över 60 års erfarenhet inom branschen. Genom tiderna har vi klarat alla möjliga typer av uppdrag, från konservering av kulturarv, målning av entréer och trapphus till fönstermålning inomhus och exteriör byggnadsvård. Genom att fokusera lika mycket på kvalitet som på kundservice har vi lyckats växa och etablera oss i flera ständer. Idag kan du anlita oss för fönstermålning i Västerås, Stockholm och Malmö. Ta gärna kontakt med oss och berätta vad du har för behov så kan vi föreslå en bra lösning. Du kan även titta på våra referenser för att se resultatet av tidigare uppdrag.

Service och kvalitet ända ut i fingerspetsarna

Vi vill vara det självklara valet när det kommer till måleriuppdrag. Därför har vi inte bara ett brett utbud av tjänster, från traditionellt måleri till dekorativ- och rekonstruktiv målning. Vi har även lagt stor möda på att ständigt utvecklas och bli bättre i allt vi gör. Idag är vi certifierade inom ISO-9001 (kvalitetsledningssystem) samt ISO-14001 (miljöledningssystem). Vi är stolta över vårt arbete och gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska få allt de behöver och lite till.