Fönsterrenovering

Fönsterrenovering

Regn, vind, snö och den ständigt strålande solen sätter sina spår på allt, inte minst på byggnader och på fönster. Märker du att dina fönster har börjat bli slitna, kanske för att kitt eller färg har börjat lossna eller flagna av, då vet du att det är dags för fönsterrenovering.
Vi på Larsson Örnmark Måleri har flera års erfarenhet av både fönsterrenovering, fönstermålning och många andra relaterade måleritjänster, exempelvis fasadmålning och trapphusmålning. Vi hjälper dig gärna renovera dina fönster, våra duktiga målare kan säkerställa att dina fönster återställs till sitt ursprungliga skick samtidigt som de bevarar fönstrets autenticitet och historia. Vi har tagit oss an alla möjliga fönsterrelaterade utmaningar, från renovering av slottfönster till målning av fönster på villor och bostadshus. Naturligtvis utför vi även måleriuppdrag, från traditionellt måleri till mer specialiserade uppdrag. Läs gärna mer om våra olika tjänster här på vår hemsida. Du kan även höra av dig, vi förklarar gärna hur vi kan hjälpa dig med just dina måleribehov.

Viktigt ur flera perspektiv

De flesta väljer att utföra en fönsterrenovering för att återfå det gamla fina utseendet. De vill att fönstret ska kännas som nytt helt enkelt. Även om många renoverar sina fönster av estetiska skäl så finns det även andra, mer praktiska skäl till att utföra en renovering. Fönsterrenovering i Stockholm kan exempelvis utföras för att hålla fönstret och även resten av byggnaden frisk. När färgen slits ner tappar den även sina skyddande egenskaper, vilket ökar risken för att röta och mögel tar sig in. Genom att renovera dina fönster kan du minimera dessa risker direkt. Ett fönster består av flera delar som allihop behöver hålla hög kvalitet. Om en del av fönstret har slitits ner kan detta påverka samtliga delar. När vi utför fönsterrenovering i Stockholm eller annan ort tar vi alltid hänsyn till kundens önskemål, byggnadens historiska värde och fönstrets nuvarande skick. Vid behov använder vi oss av gamla tekniker och svunnen kunskap, exempelvis när det kommer till valet av färg. Vi kan måla med slamfärg, linoljefärg, kalkfärg eller något annat som passar både byggnaden och det tidstypiska utseendet.

Vi erbjuder fönsterrenovering i Stockholm och i andra städer

Vänd dig till oss om du behöver fönsterrenovering i vår kära huvudstad eller övriga Sverige.. Vi har gott om erfarenhet av fönsterrelaterade uppdrag och vi kan även erbjuda en helhetslösning när det kommer till måleri. Med över 60 års erfarenhet är vi ett måleriföretag som klarar av så gott som alla utmaningar, från enorma renoveringsprojekt till mindre målningar av villor och sommarstugor. Våra uppdragsgivare varierar en hel del, från kommuner och bostadsrättsföreningar med höga krav till privatpersoner som behöver lite hjälp.

Vi vill vara ett självklart val när du behöver anlita ett företag för fönsterrenovering, fasadmålning eller byggnadsvård i Stockholm och i andra städer. Sedan start har vi lagt stort fokus på att leverera tjänster som håller högsta möjliga kvalitet utan att kompromissa med kundservice. Förutom fönsterrenovering i Västerås och andra städer tillhandahåller vi även många andra tjänster inom måleri. Hör gärna av dig om du vill renovera dina fönster så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig.