Trapphusmålning

Vi erbjuder trapphusmålning och mycket mer

Ett trapphus utsätts för en hel del genom åren, från otaliga fötter som stampar in till flyttlass som skrapar mot väggarna. Sakta men säkert blir trapphuset lite tråkigare, lite mer slitet och inte alls lika välkomnande som förr. Detta kan du enkelt råda bot på genom trapphusmålning. Vi hjälper gärna till att skapa en trivsam och välkomnande miljö i ditt trapphus. Dessutom kan vi återskapa en hel del av byggnadens forna glans, något som kan göra enorm skillnad i äldre byggnader med unika detaljer. Våra duktiga målare och antikvarier klarar av dekorationsmåleri, renoveringar och restaureringar av bland annat gamla väggmålningar. Titta gärna på våra referenser för att hitta bra exempel på lyckade återskapningar av gamla målningar.

Trapphusmålning i Stockholm & andra städer

I över 60 år har vi på Larsson Örnmark Måleri utfört alla möjliga typer av måleriuppdrag. Det lilla familjeföretaget som grundades i Stockholm 1947 har vi sakta men säkert utvecklat och förbättrat. Idag erbjuder vi trapphusmålning i Stockholm och även andra städer. Söker du trapphusmålning i Malmö, eller trapphusmålning i Västerås, har du kommit till helt rätt ställe. Vi har alltid strävat efter att erbjuda våra kunder tjänster av bästa möjliga kvalitet, vilket bland annat lett till att vi är certifierade inom ISO-9001 och ISO-14001, det vill säga kvalitet- och miljöledningssystem. På så sätt kan vi säkerställa att våra tjänster alltid håller hög kvalitet samtidigt som vi även värnar om miljön. En stor del av vårt arbete går ut på att bevara byggnader och detaljer som har ett stort kulturvärde. Om du behöver trapphusmålning i Malmö eller trapphusmålning i Västerås där du vill bevara eller återskapa interiörens unika design, exempelvis gamla målningar och dylikt, står vi redo att hjälpa till. Våra målare klarar inte bara av traditionella måleriuppdrag. Hos oss finns även antikvarier och konservatorer vars speciella kompetenser lämpar sig utmärkt till att återskapa, bevara eller underhålla byggnader och trapphus med ett stort kulturellt värde. Hör gärna av dig till oss och berätta om dina specifika förutsättningar, behov och krav. Vi gör vårt bästa för att tillhandahålla en helhetslösning för alla dina måleribehov.

Med fokus på service, kvalitet och miljö

Både branschen och världen har förändrats sedan starten av företaget under 1940-talet. Även om vi alltid har fokuserat på både service och kvalitet, en lyckad kombination som rönt stor framgång, har vi även valt att lägga fokus på vårt miljöarbete. Idag har vi inte bara certifiering för kvalitetsledningssystem (ISO-9001), vi har även en certifiering för miljöledningssystem (ISO-14001) som hjälper oss minimera vår miljöpåverkan. Detta gör vi lika mycket för vår egen skull som för våra kunder, ett hållbart näringsliv gynnar trots allt alla.

Vi erbjuder mer än bara trapphusmålning utan försöker alltid tänka på helheten. Vi erbjuder exempelvis även fasadmålning. Om det skulle behövas kan vi även utföra byggnadsvård och fönsterrenovering samtidigt. Hör bara av dig till oss och berätta vad du har för behov. Förutom de nämnda tjänsterna erbjuder vi även fönstermålning och traditionella måleritjänster. Att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster, från vanligt måleri till specialiserat måleri, är en av våra styrkor.